Förlossningsstory!

Tjenare allesammans! Nu ska jag berätta om den väntade dagen men stort D! Torsdag den 4/5 2017. Jag var hem till min mor under dagen, jag hade haft en liten värk 5 på morgonen och kände mig allmänt flummig. Mamma tyckte jag va lite tokig också under dagen, visste värken ut eller in, vad jag skulle svara. Runt två, tre tiden innan jag åkte hem kände jag som små små mensvärkar som kom och gick.
Sista bilden tagen på magen. Den dan vi åkte in till förlossningen.
 
 
Väl hemma hade jag lite värkar som fortsatte komma nån gång i timmen, la mig i badet 2 f*cking timmar. Krille messade mig att han slutar tidigare, och jag sa, va bra för de kommer bebis inatt. När Krille väl va hemma runt sextiden, fortsatte de komma 1 till 2 värkar per timme. Rambo låg vid mig, på golvet under hela tiden. Sen blev de 2 på en halvtimme, och runt 19:30 blev ännu tätare, 2,3 värkar på 15 min, sedan var det 2,3 värkar på tio minuter ca 20:00, jag ringde syrran strax efter åtta, jag sa , NU HAR JAG MASSA VÄRKAR; tror de kommer bebis inatt. Och vid ca 20:30 kom hade värkarna ökat med 4 tio minuter lite vatten gick, Krille ringde ryhov, dem hade fullt så vi skulle åka till eksjö. OMG sa jag bara!
Vi pratade med syrran och då åkte hon hit och skulle hämta Rambo. Jag gick upp för att gå på toa, och då gick lite av "vattnet" tror jag iaf. .
Jag, in på toan bytte kläder, in i sovrummet mer "vatten" kom, Krille va nere och tankade bilen. Minns att jag hade så intensiva smärtor och täta, jag la mig på hall golvet och messade till Krille, Jag klarar inte! Syrran kom in, jag sprang runt med rumpan bar, Krille kom, ringde Ryhov igen, dem sa vi skulle komma in på kontroll, Krille tog på mig bikinitrosor och haremsbyxor.
 
Gav syrran och Rambo en kram, sen "typ" bar Krille mig ut till bilen, minns att jag gick barfota. Full fart mot Ryhov, kontroll ekg, misslyckades, öppen 3 cm, fick smärtlindring, blev iväg skickade till Eksjö ca 22:15. Framme runt 23, rullstolsrace upp till förlossningen! Kontroller, fick lustgas efter ca 30 min, täta och intensiva värkar hela tiden. Fick kvaddllar, fy f*n de ångrar jag, gjorde ondare än värkarna, sen gick jag in och badade inte alls länge. Jag gick runt som en jojo på rummet, efter ett par timmar, upp och ner på rummet, blev jag extremt "skit nödig" ni vet vad de betyder. Väntade där emellan på att få bedövning i ryggen, men de va inte lönt.
Nu var de snart dags att krysta, och efter 11 minuters krystning kl 02,56 var han ute. Kommentarer på de- Att krysta va det bästa jag gjort!
Första bilden tagen då han låg på mitt bröst.
 
 

Ge inte upp! Hatet borde inte stå oss närmast.

Tja tja, hade faktiskt tänkt skriva en förlossningsstory idag men vill skriva om något annat som står mig varmt om hjärtat. Detta handlar om oss! idag har de känns som en halvbra dag faktiskt. Men du föddes för att leva, så du som står där och tänker på varför så finns det en anledning, du som ser ner på dig själv för att någon sagt nått dumt eller tryckt ner dig. Till dig som vet om att du sårat någon, och allra främst nån du inte känner, du vet inte vad den personen väntar sig när hen kommer hem. Till dig som känner dig annorlunda, de kan handlar om utseende, hur du är och tänker! Är själv inte den personen som vill trycka ner andra, har varit den som blivit nertryckt, retad för sånt man inte vill prata om, sånt man tar med sig i vuxenlivet. 60 000 drabbars av mobbing i Sverige och i somliga fall leder till självmord. Att någon ska känna så för att andra människor trycker en ner så långt på botten att man tappar fattningen. Eftersom man känner personer som har blivit utsatta för mobbing eller kränkningar av samhället är detta ett väldigt laddat ämne för mig. Jag har själv stått där på morgonen, tittat på sig själv i spegeln och tänkt, varför jag? Inte velat gå till skolan, varit rädd för de som skulle sägas idag, har utsatt mig själv och satt mig själv i sista facket. Ingen kan ju tycka om mig, men nu sitter jag här, sambo, hund och barn, att ha nån som är beroende av en! Jag lyckades ta mig ända hit, och de kan du också! Men även jag har hemligheter ingen vet, absolut ingen. Men vissa saker måste tas på allvar! Och till er som mobbar, tänk efter innan, varför? är det värt att förstöra någons självkänsla och självförtroende kanske så långt som någons liv? Vad tjänar du på de? Ge varandra positiv kritik! Stor bamse björn kram på er !

Storytime Mannen i mitt liv!

God kväll alla glada lökar, hoppas er helg varit bra! Igår kväll hade jag och min sambo barn och hund ledigt 2 timmar, igår firade vi 6 år tillsammans. Jag kan inte fatta att de gått så lång tid. Jag vill skriva ett inlägg just till honom, killen,mannen, pappan, hussen, bästa vännen. För 6 år sen tog jag min student, då va det bestämt att du skulle bli min, lyckligaste dan i mitt liv. Kommer du ihåg rastplatsen i Borås? eller nudiststranden i Skåne? Jag kan vara ärlig och säga att jag inte kommer ihåg alla år,datum och exakta händelser som bilden är tagen. Men jag vet att vore detta ditt inlägg skulle du minnas, år, datum,tid,kläder och var! Men en sak är säker, och det är att jag kommer ihåg varför jag blev så förälskad i dig, och med handen på hjärtat så vet jag att du är den kärleksfulla och romantiska kille ännu. Men man kan inte vara nykär för alltid. Som avbrytning blir de lite bilder.
Festen där vid " kysstes" första gången, eller då du frågade om de va säkert att jag ville ha sex innan vi var tillsammans. Alla våra mysiga promenader, alla gånger vi sprungit på ikea. Resan till Canada och Usa. Då du gav mig mitt favorit armband. Alla fina låtar vi kan gråta till tillsammans och ha kul med tillsammans.
Festivalen då, de svettiga lilla tältet vi trängdes i,den heta övernattningen i lastbilen, våra bilturen med creapypodden i högtalarna. Nu har vi en hund och ett fin son, och den 18 mars sprutade tårarna då du gick ner på knä och friade.
Vill verkligen tacka dig för att du fått mig på bra humör då de varit jobbigt, för att du uppskattar de jag gör. Utan dig blir det ett stort hål. Alla minnen vi har, dem är inte bara att slänga som soppor. Alla har vi upp och nedgångar, jag vill kämpa!Jag vill bevisa för världen att äkta och evig kärlek finns! Älskar dig så mycket!