Tillbaka från festival!

Tja! Igår kom vi tillbaka hem från festivalen, vi tänkte stannat till natten men de regnade som fan hela vi va plaskblöta. Så bortsett från de så va de skitkul.. några utstickande band va också där som, Dr bombay 😀 E-type 😊 Vengaboys😀 De va superbra, jag blev lite besviken på att dj snake blev inställt. Men annars har det vartit bra musik, känner en snubbe också som skrev Alexandra is awsome på starwars språk! Så skönt att ändå vara hemma, nära till toan, mjuk varm säng, mat gratis, dusch, spegel soffa! Men de bästa de är nog alla fina människor man saknat. Idag ska vovven hämtas. Ha en superduper dag!!!!!!

Emaboda

Idag drar vi!!! En hel vecka full av liv! Sova i tält, lyssna på musik på scen. . Njuta av min första semester vecka som firas på emaboda festivalen 😁 yeeeeeh!

Smärtan!!!

Godkväll alla fina 😊 igår va värsta dan på länge.. förstå att höra att nu har mamma åkt in med ambulans till sjukhuset. Jag blev helt tom och grät, de fanns en tanke bakom vad de kunde vara men viste inte alls hur illa de var. Och inget svar fick man, allt bara snurrade.. sån fruktansvärd känsla. Hur skulle man klara sig.. Älskar min mor väldigt mycket och tillslut ringde hon och jag fick köra henne hem. Och allt kändes mycket bättre. Mamma du är så himla bra, utan dig skulle inte jag klara mig. Älskar dig 💖💖💖💖 Godnatt för mig nedräkning till semestern är på gång! Bara 18 arbetstimmar kvar 😄