Träning!

Hej hej ☺ har min softa jobb vecka nu så passar på att träna lite extra . Har faktiskt ärligt talat varit lite lat de sista eller fruktansvärt trött! Så jävla va gutt de känns att komma igång igen! Im love it! Andra dagen sen jag tränade lår och rumpa och träningsvärken är fotfarande igång.
Hoppas ni får en bra dag 😊 Puss puss

Weeei 😄

Jag säger godmorgon för en timme sen. Igår blev jag ett år äldre och njöt av en dag med hunden i skogen och en sväng ner på stan. Har en hel ledig dag framför mig och fin besök senare. Ibland är livet fantastiskt, jag har verkligen det bästa man kan ha. Föräldrar, syskon, vänner ,sambo, världens bästa mormor och en liten söt hund. Men de mål jag har i livet har ännu inte nått mig! Mitt första mål är att plugga till kirurg jag måste verkligen få tummen ur! Nu ska jag gå ut och ta en promenad sen ner till gymmet. Ha en toppen dag 😊
Pussar 💋

Ibland går de neråt.

Jag vet och säger inte emot att jag har mycket att komma med. Jag ger inte upp så lätt. Men när andetagen bara blir fler och ökar i takt känner man hur luften går ur en. Jag fixar detta de gör jag ! Men inte utan er. Att bara börja gråta utan anledning och känna att ångesten lyfter och trycker ner glädjen under jorden. Jag kan inte tänka på mig själv. Nu är de dags att vila lite.