Norrland!

Hej på er mina puss gurkor! Idag är den fina svenska regniga sommaren här! De är första dagen på en vecka hemma i lägenheten. Har nämligen varit uppe i Norrland över midsommar ons kväll till måndag morgon. De tog sjukt hela 16 h med bilen dit men de va så värt varenda skink smak i röven. Tack tack för en fin resa. Sambo och hanu bror. Här kommer lite bilder. Höga kusten bron.
Vi va ända uppe i gällevare. Igår va vi ut och åt tillsammans med ett par vänner.
Jag tackar för idag är sjukt trött . Tvättar hela dan. Bey Bey!

Fina hund.

Hej på er! Idag har jag varit vaken sen typ halv sju. Just nu sitter jag och checkar lite youtubers med mys vovven i knät. Om ni bara viste vilken otroligt lat vovve de är asså. Men anyway han är så otroligt söt och mysig. Nu har vi haft han i ett helt år och han är två och ett halvt år. Jag har aldrig tänkt att jag velat ha en liten ettrig hund, men jag tror de handlar om att vara bestämd. .ja dem är söta.. men de värsta iaf rambo vet är när man gullar med han om man inte känner han. Damsugaren är enligt honom som ett monster under sängen som man hade när man va barn. Högaljud- Blää! Han är iaf en plutt söt hund. Bild på oss! ⤵
Ha de!

Lördag och söndag!

En dag sen! Bättre sent än aldrig som man säger! Fortsättning på helgen så va vi iväg hyfsat tidigt till min syster för att ta morgonrundan med rambo. Min kära sambo mådde riktigt dåligt i magen. . Vilket jag gjorde på fredag kvällen, någon form av bakterie lutar de åt att vi fått i oss.
Sedan kom far med sambo och hälsade på hos syrran.
Jag och sambon åkte sedan hem och käkade! Senare drog jag hem till syrran igen och vi drog ut och satte oss på en bar och minglade runt. Natten va ganska ung när vi gick hem men vi var nöjda och trötta.. .man e ju inte ung länge 😂 Söndag. . Vakna sent! A6! Nya grillen.
Väl hemma igen satte jag igång att måla våra ute möbler och min babe satte ihop grillen.
Såklart så invigde vi den nya grillen.. avslutade med en film och massa mys! Nu är kl 06:04 och jag tänkte ta en promenad med hunden. Så tjarå!