En väldigt fin människa!

Hej hej alla mina sötnosar. Hoppas ni mår bra eller bättre än ni kan just nu. Har ni eller haft den där personen i ert liv som man kan bråka med slita sönder hår och psykiskt och fysiskt verkligen irritera varandra på alla möjliga sätt men på nått sätt ALLTID bli sams igen. Den människan har jag i mitt liv och hon är den bästa människan,min bästa vän, syster och den bästa tös jag känner. Hon känner mig utan och innantill utan att jag ens säger något. Hon är ljus i mörkret och glädje i sorgen. Vi måste bli bättre på att ta hand om varandra och oss själva. Lev i nuet, för de som är vår framtid kan vi aldrig se , våga drömma och göra misstag för man lär sig mer av de och lever ut mer när man släpper taget. Du är en underbar människa min vackra syster,stå på dig! Våga vara svag för det är det som gör att man blir starkare. Va stolt över de du åstadkommit och för den vackra kvinna du är. Detta skriver jag till min fina syster Matilda. . Älskar dig runt rymden och tillbaka! Glöm inte de fina du skapa och gjort. DU ÄR BÄST! Tack för alla galenskaper och alla dumma saker vi gjort allt är värt för dig.
Vem vill du ge lite extra kärlek till?

Godnatt!lets get naken!

Hej på er igen 😉 nu är det dags för mig att sova.. haft en trevlig dag hos bror. Imon blir det en ny vecka med nya möjligheter. . Hoppas på bra sådana. Nu ska ni få lite finatti bilder.
KYSS på er! And Bey Bey!

WTF vilken dag igår!

Hej på er mina sötnosar. Idag tänkte jag blogga om dagen igår och lite hur min dag idag ser ut! Igår va en sönderstressad och rolig och jobbig dag på samma gång. Att börja så gick jag upp vi halv åtta gick ut med den söta lilla råttan. FRUKOST! Sen skynda för att byta grejer på bilden. Så TACK för hjälpen till min babe! Sen stressa hem på en marginal på ca 30 min innan kalas hos mormor. Och med den hyresvärden vi har som jag helt ärligt ibland undrar om han ens vill ha några långvariga hyresgäster.
Som ni ser på bilden ovan så hade våran dörr fått kodlås. Och de kan man ju tycka att man får INFO om nån dag innan eller typ en lapp i brevlådan, men ne där står vi utan kod söndertrasade och utelåsta. Men slutligen fick vi tag i han och kunde ta oss in..så info =0 Så de va bara in i duschen och raka vägen till kalaset.
Sen va de bara hem och göra sig iordning för lite party.
Partyt va kul! Natten slutade med en sexlös tjej som hamnade med fötterna i ansiktet på karln. Men detta slutar jag mitt extremt långa inlägg som ingen säkert läser 😁 men behövde iaf skriva av mig. Idag håller sambon på med sitt pågående företag och jag ska troligtvis till bror. Men Hejdå och tack för mig nu blir det långpromenad med rambo.
Kyss och bye!