En hemlighet, försomliga inte!

Godmorgon 😊 tv4 är på,matlagning där redan 😁 I mitt fall har jag jobbigt för super pigga människor när man själv sitter med utstående hår i knut och tandpetare på ögonen. Men blir relativt pigg av dem fräscha ansiktena i rutan. Men till saken, många vet redan om de,några inte.. men nu har halva tiden redan gått och de börjar faktiskt synas.
Vi ska få ett litet knyte till vår la familija, så istället för en man en kvinna och en hund, blir vi två föräldrar en hund och en baby 😊😊😊 Första ultraljuds bilden för 2 o en halv vecka sen.
Nu ska vi mysa vidare 😊 Bey bey 😉

Vet och Chaplin!

Hejhej 😄 nu är vi hemma efter veterinären. Hade en riktigt duktig hund idag. . Skrek till lite av sprutan i musklen annars lugn. Han somnade direkt och va lite halvt full när han vaknade, är fortfarande orkeslös. Tandsten borta och klippta klor.
Nu är han nybadad och ligger under värmefliten, har inte orkat kissa ännu efter veterinären snart är han på fötter. Efter detta åt vi mat på chaplins när vi ändå va i Värnamo. . Nu har vi mest slöat och bläddrat igenom youtube 😊 Ha de bäst nu 💕

Alla helgons dag!

En dag som denna har vi i många städer tänk lite extra på dem nära och kära vi mist från jorden. Många ljus vid gravar och minnes lunder, de är otroligt fint. Tänker på alla er som stått nära någon som gått bort vi har också tänt ett ljus idag. Stora varma kramar alla 💖