Inte okej!!!!!!

Jag är arg ledsen, vill slå sönder nått, skrika högt allt jag kan gråta, vill vara stark med nu har de gått för långt! Hur i helvete kan man rent ut sagt få göra som man vill Bakom ett barns rygg? En främmande människa trots de biologiska som inte haft intresse, eller i huvudsak inte brytt sig om sin son på 5 år! Haft chanser men inte skönt sig få på bara ett par månaders tid komma så långt som ha han hemma hos sig i timmar.. mamman får inte höra av sig då han är där ska tvinga sonen att följa med dit även om han har tex magsjuka. Hur kan man vara futad att resonera så?? Snälla bara säg att ni tycker de är fel. Vem pallar att bli mer sönderriven! !

Hylla lastbilschaufförer!

Asså Hej. Vad är de ibland man inte förstår när det gäller tider. Är det meningen att man ska börja sju och ha lunch rast 09:30? Är de okej att äta sin middag den tiden när man nästintill börjat jobba? Ska man behöva klara sig då ända till kl 16 : 30? Vad är logiskt för en människa. .. äter du middag kl halv tio? Sen ska du klara dig iallafall sex och en halv timme och om du tex jobbar på ett företag där du kör hela dagen.. Endel sträckor i lastbil kanske tar två timmar och ibland tio min.. men när hinner du isf åka in på affären och köpa nått tex mellanmål. . Gör man de 😕 Tänk om nått händer. . Bilen går sönder de kanske tar en timme att laga eller mer..Eller du kanske får blodsockerfall mitt på vägen. Vill verkligen bara upplysa alla som klagar på lastbilschaufförer jag gör de med men jag hyllar alla dem som kör.

Stora rubriker!

Hej på er! Nu kan jag äntligen ta lite tid att diskutera om sånt som är värt att ta upp. Ni vet överallt i tidningar på nätet överallt där vi kan se information i där finns stora rubriker som lockar över miljarder läsare. Tror att dem som läses av många handlar om barn, kidnappning Våld i alla slag. Visst är det sjukt att de finns så många som gör dessa brott. Världen är sådan.. vi kan heller inte hjälpa alla omkring oss hur mycket vi än vill. Nån har kanske mer makt mer pengar än du och nån har mindre. Eller som jag gör skänker pengar till cancer forskning. De är okej att tänka att man har de bra.. Sverige är ett toppen Land annat kan man inte säga. Va glad att du fått de du fått. De va allt jag hade just nu. Nu är de frukostdags sen röja! Pussar! !