Förlossningsstory!

Tjenare allesammans! Nu ska jag berätta om den väntade dagen men stort D! Torsdag den 4/5 2017. Jag var hem till min mor under dagen, jag hade haft en liten värk 5 på morgonen och kände mig allmänt flummig. Mamma tyckte jag va lite tokig också under dagen, visste värken ut eller in, vad jag skulle svara. Runt två, tre tiden innan jag åkte hem kände jag som små små mensvärkar som kom och gick.
Sista bilden tagen på magen. Den dan vi åkte in till förlossningen.
 
 
Väl hemma hade jag lite värkar som fortsatte komma nån gång i timmen, la mig i badet 2 f*cking timmar. Krille messade mig att han slutar tidigare, och jag sa, va bra för de kommer bebis inatt. När Krille väl va hemma runt sextiden, fortsatte de komma 1 till 2 värkar per timme. Rambo låg vid mig, på golvet under hela tiden. Sen blev de 2 på en halvtimme, och runt 19:30 blev ännu tätare, 2,3 värkar på 15 min, sedan var det 2,3 värkar på tio minuter ca 20:00, jag ringde syrran strax efter åtta, jag sa , NU HAR JAG MASSA VÄRKAR; tror de kommer bebis inatt. Och vid ca 20:30 kom hade värkarna ökat med 4 tio minuter lite vatten gick, Krille ringde ryhov, dem hade fullt så vi skulle åka till eksjö. OMG sa jag bara!
Vi pratade med syrran och då åkte hon hit och skulle hämta Rambo. Jag gick upp för att gå på toa, och då gick lite av "vattnet" tror jag iaf. .
Jag, in på toan bytte kläder, in i sovrummet mer "vatten" kom, Krille va nere och tankade bilen. Minns att jag hade så intensiva smärtor och täta, jag la mig på hall golvet och messade till Krille, Jag klarar inte! Syrran kom in, jag sprang runt med rumpan bar, Krille kom, ringde Ryhov igen, dem sa vi skulle komma in på kontroll, Krille tog på mig bikinitrosor och haremsbyxor.
 
Gav syrran och Rambo en kram, sen "typ" bar Krille mig ut till bilen, minns att jag gick barfota. Full fart mot Ryhov, kontroll ekg, misslyckades, öppen 3 cm, fick smärtlindring, blev iväg skickade till Eksjö ca 22:15. Framme runt 23, rullstolsrace upp till förlossningen! Kontroller, fick lustgas efter ca 30 min, täta och intensiva värkar hela tiden. Fick kvaddllar, fy f*n de ångrar jag, gjorde ondare än värkarna, sen gick jag in och badade inte alls länge. Jag gick runt som en jojo på rummet, efter ett par timmar, upp och ner på rummet, blev jag extremt "skit nödig" ni vet vad de betyder. Väntade där emellan på att få bedövning i ryggen, men de va inte lönt.
Nu var de snart dags att krysta, och efter 11 minuters krystning kl 02,56 var han ute. Kommentarer på de- Att krysta va det bästa jag gjort!
Första bilden tagen då han låg på mitt bröst.